Familieferie i Billund

VisitBillund byder velkommen til Børnenes Hovedstad og LEGO klodsens hjemby.
Billund-området byder på natur, kultur, byliv og attraktioner i børnehøjde. I Billund venter super sjove oplevelser for hele familien i LEGOLAND, Lalandia Aquadome, Givskud Zootopia samt i naturen og byerne.
VisitBillund er din informationskilde til gode overnatningssteder, spændende oplevelser, lækre restauranter, shopping og alt andet du har brug for, når du skal planlægge din familieferie til Billund.

Er du klar til super seje oplevelser i børnehøjde? Du kommer med garanti til at hvine, gyse og grine. Hils på pingvinerne i LEGOLAND, hop i bølgen blå i Lalandia Aquadome og oplev dyrenes forunderlige verden i GIVSKUD ZOO.

Sin størrelse til trods, byder Billund-området både på gode shoppingmuligheder, spændende kunst og kultur samt oplevelser for det mere modne publikum.

Vejret i Danmark kan være svært at forudsige. Men ét er sikkert - i og omkring Billund finder du nogle skønne naturområder og -oplevelser. Hop på cyklen, pak fisketasken eller find vandrestøvlerne frem - og husk kameraet.

Spis godt i Billund

Få en kulinarisk oplevelse på en af kroerne eller restauranterne på Billund-egnen eller stil den lille sult på en hyggelig café.

Find arrangementer i online kalender

Download vores turistguide til din ferie

LEGOLAND Billund Resort guiden "Verdens bedste børneferie" samler alle de bedste ferieeventyr for store og små i Billund, Esbjerg, Kolding, Middelfart, Varde, Vejen og Vejle området.

 LEGOLAND Billund Resort guide 2015

Download VisitBillund app'en til din ferie

Med VisitBillund app'en på din mobil, har du altid sjove oplevelser, gode overnatnings- og spisesteder samt aktuelle events indenfor rækkevide under dit besøg i Billund området.

Scan QR-koden og download appen.
 

Download VisitBillund app'en her.