Teddy Bear Art Museum

Teddy Bear Art Museum har hjemme i LEGO familiens tidligere villa i Billund. Museet er en arkitektonisk perle fra 1959 på 776 m2 omgivet af en fortryllende have på mere end 10.500 m2 - en sand oase midt i byen.

Nyd besøget i bamsernes univers. Oplev deres charme og store forskellighed og lad dig begejstre af de mange fine detaljer. Bamser er ikke kun legetøj - de er også kunst.
Mød også den berømte røde bamse, Alfonzo, en gammel Steiff bamse, hvis gribende historie gør ham til en af verdens mest kendte bamser.

Museet har mange forskellige udstillinger: Bamsens historie, Specialudstilling, Gæsteudstilling, VanderBear, Alfonzo, Kunstnerbamser, Ediths stue og Tableau udstilling.

I den lyse og hyggelige Bamsecafé kan du nyde en god kop kaffe eller te, frisk bagværk og en let frokost. Fra caféen har du også udsigt og adgang til husets romantiske rosen- og stenbedshave.

I Bamsebutikken kan du finde forskellige bamseting og i Bamsemagerbutikken har vi alt hvad du skal bruge til at sy en bamse. Husets centrum er værkstedet hvor du kan se os arbejde. Det er også her vi afholder kurser i bamse-syning. 

Museet er omgivet af en skøn parklignende have, som er åben for gæster i museets åbningstid. Nyd en dejlig gåtur og alle de dejlige blomster og træer i haven.

Teddy Bear Art Museum ligger i Billund centrum.

Der er kun 2 minutters gang til LEGO House, 1,3 km til Legoland, 1,8 km til Lalandia, 3,8 km til Billund Airport og 24 km til Givskud Zoo. Der er ca. 75 km til Vesterhavet og 316 km til Skagens Bamsemuseum.

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Hans Jensensvej 3
7190 Billund

Telefon

+45+ 45 75 33 18 45

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.114862
Latitude : 55.7313508