Regnvejrsdag i Billund

Regnvejr er normalt ikke populært på ferie, men i Danmark kan en ferie godt byde på en regnsvejrdag eller to! Vi synes dog regnvejr er alletiders, så længe man kan lave ting sammen. Nedenfor finder du en liste over hyggelige og sjove ting I kan lave sammen, når det øser ned udenfor.

Udfordr' det flotte regnvejr - Hop i vandpytter, og se hvem der kan sprøjte højest. Sørg for at få godt med vand og snavs på gummistøvlerne!

Tag regntøj på og gå en tur ud i skoven, og find sjove ting som du kan bruge til at lave postkort, scrapbog eller en plakat. Brug en eftermiddag på at klippe og klistre. 

Regnbuejagt! Se hvor mange regnbuer I kan finde, når regnen endelig stopper. Rygtet siger, at der ligger en krukke guld for enden af regnbuen - det kan jo være I kan finde den? 

Bliv inde! 
Få far til at læse en historie højt, mens dig og mor lytter med. Hvis I har glemt en bog, så skift til at digte videre på hinandens historier eller besøg biblioteket. I Billund kommune har vi mange biblioteker - se listen over dem her

Del denne side