Ud i naturen

Vejret i Danmark kan være svært at forudsige, men ét er sikkert - på Billund-egnen finder I nogle skønne naturområder. Find cyklen, fiskestangen eller vandrestøvlerne frem; pak picninckurven og tæppet og nyd den skønne natur til lands, til vands og i luften. 
Ud i naturen i Billund
Grene Sande ved Billund

Særegne og flotte naturområder

Der venter dig og din familie mange unikke naturoplevelser i Billund-området. Gå på opdagelse mellem sand og lyng i Grene Sande, oplev syvårssøerne i Frederikshåb Plantage eller besøg det nye naturcenter Kirstinelyst på Randbøl Hede.

Skulpturpark Billund

Natur og kultur i Skulpturpark Billund

Oplev spændende skulpturer i fri natur i Skulpturpark Billund. Skulpturparken er en skøn oase midt i Billund og byder på oplevelser for både store og små.

Vorbasse Krigshavn

Vorbasse Krigshavn

Vorbasse Krigshavn har en spændende historie og er helt bestemt besøget værd.

Til lands

Naturen venter lige uden for døren - klæd dig på efter vind og vejr og mærk oplevelsen helt ind under huden. Der er masser af sjove ting at give sig til på Billund-egnen; du kan for eksempel gå eller cykle en tur eller finde på spil og lege sammen med dine venner og familie i naturskønne omgivelser.

Ta' cykel med på ferie i Billund

På cykel i Billund

Vind i håret, sol i ansigtet - er der noget bedre end en cykeltur? VisitBillund har tilrettelagt syv cykelruter, så hele familien på fineste vis kan opleve Billund-området på to hjul.
Lalandia Billund

Minigolf eller fodboldgolf

Udfordr familien i et spil minigolf eller fodboldgolf! Der er ikke mindre end tre minigolfbaner og to fodboldgolfbaner i Billund-området.

Til vands

Vi har vandaktiviteter i alle afskygninger, hvad enten du vil ud og bade, fiske eller sejle i kano. 

Del denne side