Der er ikke langt til stranden fra Billund

Ud at bade

Når solen står højt på himlen og skinner, så får man hurtigt lyst til en dukkert. Til trods for, at Billund ikke ligger ud til havet, så kan du på bare 30-45 minutter være ved nogle af Danmarks bedste strande. Du vælger selv om det skal være det store, brusende Vesterhav eller en af fjordstrandene i Vejle eller Kolding.

Kvie Sø

Kvie Sø er et naturskønt rekreativt søområde ca. 30 minutter sydvest for Billund, hvor der er en hyggelig café/hollandsk pandekagehus, selskabs- og mødelokale, badestrand og legeplads. Her er en afslappet atmosfære, og der er plads til alle - både ung og gammel.


Albuen Strand, Vejle

Ca. 30 minutter fra Billund, på nordsiden af Vejle Fjord, ligger Vejles populære bynære strand, Albuen. Den børnevenlige og handicapvenlige strand, byder på badestrand, børnestrand, legeplads, iskiosk og omklædningsfaciliteter.

Løverodde Strand, Kolding

Løverodde Strand ligger utrolig smukt med bøgeskoven i baggrunden og et storslået udsigt over Kolding Fjord, Fenø Sund, Middelfart og Skærbækværket. Stranden er lille og hyggelig og byder bl.a. på badebro, legeplads og café/restaurant. Det tager 50 minutter fra Billund til Løverodde Strand.

 
Jels Søbad, Jels

Ca. 50 minutter fra Billund kan du opleve det nyåbnede Jels Søbad, hvor hele familien kan bade i friskt ferskvand med udsigt til dansk bøgeskov og en hyggelig by langs med søbredden. Badebroen giver mulighed for alle typer vandleg - både til dig, der tør springe ud på dybt vand, og de mindre børn, der bare gerne vil soppe og lege sandkanten. Der er gratis omklædningsfaciliteter i forbindelse med søbadet.

Hvidbjerg Strand, Blåvand

Lidt over en times kørsel fra Billund ligger smukke Hvidbjerg Strand. Selvom stranden ligger på vestkysten, så er Hvidbjerg Strand faktisk sydvendt, hvilket betyder, at vandet er meget lavt og roligt og derfor utrolig fint for familiens yngste medlemmer.

Vejers Strand, Vejers

Vesterhavet er noget helt særligt. Flere kilometerlange, brede sandstrande, flot indrammet af de store sandklitter. I Vejers kan du komme helt ned i vandkanten - også med bil! I Vejers er det nemlig tilladt at køre på stranden, hvilket er meget praktisk, når man er en børnefamilie på tur.   

Del denne side

Når vejret er til at bade indendørs

Lalandia Aquadome

Tornadoen i Lalandia Billund

Udforsk Skandinaviens største vandland, Lalandia Aquadome™.  Lalandia Aquadome™ er et tropisk vandland for hele familien. Sus ned gennem de sjove store vandrutschebaner, rid på bølgerne i bølgebassinet eller nyd livet i et af de varme boblebade.

 

Billund Bad

Billund Bad er sjovt for både store og små. Udover svømmehallen, som byder på et svømmebassin, et legebassin og et babybassin, Black Hole vandrutschebanen (der er 64 meter lang!), 2 vipper på henholdsvis 3 og 1 meter, er der også et skønt wellnesscenter med massage, stor spa, dampbad, sauna, varme-liggebænke og meget mere.

Magion Svømmehal, Grindsted

Masser af sjov i Magion Svømmehal i Grindsted


Magion Svømmehal
byder på et stort og et lille bassin, 1 og 3 meter vippe, 3 rutschebaner, sauna, solarium og tyrkisk bad. Familiens yngste kan boltre sig i babybassinet med vandlegetøj. Desuden findes der legeredskaber til de større børn samt armvinger og bælter til alle, der har brug for det.

Vorbasse fritidscenter

I Vorbasse fritidscenter kan du tage hele familien med i svømmehallen, der ligger i centret. Her er svømmebassin, børnebassin og soppebassin for de mindste.