Billund Lufthavn

Transport til og fra Billund

Billund Kommune ligger centralt i Jylland. Der er cirka lige langt til østkysten og vestkysten. Med Danmarks andenstørste lufthavn kun 2 km fra LEGOLAND Billund, er det nemt at komme til europas bedste børnefamiliedestination. Desuden har Billund gode bus- og togforbindelser til f.eks. Vejle, Kolding, Aarhus, Esbjerg og København. Så her er det nemt at komme til, fra og omkring under ferien.

Bus- og togforbindelser

Billund og Grindsted har gode offentlige transportforbindelser. Du kan bl.a. komme til Billund med bus fra Esbjerg, Vejle, Kolding, Aarhus, Horsens og Vejen. Også turen fra København til Billund foregår hurtig og nemt med offentlig transport. Ta' toget fra København til Vejle. Herfra går der busser til Billund ca. hver time. Du kan bruge Rejseplanen til at planlægge din rejse til Billund med offentlig transport.

Flyforbindelser

Med en international lufthavn, hvorfra der er mange både inden- og udenrigsruter, er Billund forbundet med næsten hele verden. Læs om ankomster og afgange, parkerings- og transportmuligheder samt de øvrige faciliteter i Billund Airport.

Billund City Shuttle

I højsæsonen har du mulighed for at benytte den gratis BIllund City Shuttle bus og komme gratis rundt i byen, til attraktioner og udvalgte overnatningssteder samt til og fra lufthavnen. Når køreplanen offentliggøres, finder du den her: Hent køreplan.

Lej en bil

Nogle gange er det bare lettere at komme rundt i en udlejningsbil. Så er du også selv herre over hvornår du vil videre til næste attraktion eller om du vil gøre et stop i smuk natur undervejs. Du finder en række biludlejningsfirmaer i Billund Airport. Se biludlejningsfirmaer

Taxa i Billund

Har du brug for en taxa til og fra Billund, er der altid taxi i Billund Airport. Du kan også bestille en ved at ringe til den døgnbemandede central hos Billund Taxa. Læs mere om Billund Taxa.

Del denne side

Biludlejning

Avis Billund

Avis Billund Airport

Hertz Billund

Hertz Billund Airport

Sixt Billund Airport

Gratis shuttlebus i Billund

I sommerperioden kører der en gratis shuttlebus mellem Billund Airport, LEGOLAND/Lalandia, byens hoteller og VisitBillund.

Hent køreplanen for Shuttlebussen her.

På cykel i Billund området

På cykel omkring Billund