Gå til indhold
©  Foto:

Lystfiskeri i Billund

Vil du eller familien på en hyggelig fisketur? Så er du kommet til det rette sted, for åerne og søerne i Billund-området er et mekka for lystfiskere. Her finder du noget af Danmarks bedste fiskevand og inden for kort afstand kan du fiske efter laks, gedder, havørred, bækørred og stallinger. Billunds naturskønne vandløb omfatter bl.a. de kendte fiskevande Grindsted Å, Varde Å, Ansager Å og Omme Å. 

Fiskevandet er ideelt for fluefiskeren, men der kan naturligvis også spinnefiskes eller fiskes med orm, hvis temperamentet er til netop dette. Med et nationalt fisketegn og et lokalt fiskekort er du fiskeklar på få minutter. Fisketegn og –kort kan købes online på henholdsvis www.fisketegn.dk og //www.fiskekort.dk/

Fiskeregler
Alle lystfiskere mellem 18-65 år skal have et gyldigt nationalt fisketegn, der kan købes online på www.fisketegn.dk. Ved fiskeri i åer og søer, skal man yderligere have lokalt fiskekort. Dette kan købes på www.fiskekort.dk. For yderligere information om lokale fiskepladser og regler, besøg www.gsff.dk.

: