LEGO House

LEGO® House

Foto: LEGO House
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Adresse

Ole Kirks Plads 1

7190 Billund

Kontakt

E-mail:info@LEGOHouse.com

Telefon:+45 8282 0400

Om LEGO House

LEGO House® er Billunds nye attraktion – Ta’ hele familien med! 

Er du klar til en unik LEGO® oplevelse, som du ikke finder andre steder i hele verden?

I LEGO House møder du millioner af LEGO klodser og masser af legemuligheder. Programmér robotter i Robo Lab. Lav din egen film i Story Lab. Byg flotte fisk i Fish Designer og se dem komme til live i det digitale akvarium. Det og meget mere møder dig i det 12.000 m2 store LEGO House.

Om oplevelserne i LEGO House 

LEGO® House byder på kreative oplevelser både med og uden billet. Med billet får du adgang til de seks Oplevelseszoner. Uden billet kan I besøge LEGO Square, legepladserne på vores ni tagterrasser, gå på opdagelse i LEGO Store, og få velsmagende madoplevelser krydret med LEGO sjov i en af de tre restauranter. 

Med din billet og dit armbånd får du adgang til alle oplevelser i LEGO® House! Her kan du starte din tur op ad Epic Stairs - trappen ved Tree of Creativity. Træd ind i Masterpiece Gallery, og bliv inspireret til uendelige byggemuligheder!

Fortsæt til vores fire farvekodede Oplevelseszoner, hvor børn i ALLE aldre kan lære gennem leg: 

  • Red Zone: Spontan kreativitet og fribygning
  • Green Zone: Rolleleg med dine egne figurer og historier
  • Blue Zone: Test dine kognitive evner
  • Yellow Zone: Her er følelser en del af legen

 Slut i History Collection, hvor du kan følge tidslinjen, og få hele LEGO historien.

 Find ud af mere på www.LEGOHouse.com

To Michelin-stjerner til LEGO House

LEGO House er blevet tildelt to stjerner i den grønne version af Michelinguiden 2019, som bl.a. vurderer seværdigheder og attraktioners besøgsværdighed. Med tildelingen af de to stjerner vurderer Michelin-guiden blandt andet at ”LEGO House er en oplevelse man ikke må gå glip af (...) En fem-zonet legeplads, som inviterer børn til at bruge deres kreativitet og opfindsomhed sammen med deres forældre”.

De fleste kender sikkert den røde Michelinguide, som uddeler stjerner til restauranter – og nu følger LEGO House altså efter.

Michelin-anerkendelsen af LEGO House følger i kølvandet på en anden international pris, nemlig den prestigefyldte Thea Award, for ”Outstanding Achievement”, som LEGO House modtog på Disneyland Hotel i Californien lige før påske.

Udover LEGO House har LEGOLAND også modtaget to stjerner, hvilket for alvor sætter Billund på verdenskortet, som et sted at rejse efter.

Adresse

Ole Kirks Plads 1

7190 Billund

Facilities

God adgang

Eksperimentarium

Aktivitetspark

Temapark

Følg på:

Relaterede produkter

Se mere
Opdateret af: