Campinghytter på Holme Å Camping

Hytter på Holme Å Camping, Hovborg

Foto: Holme Å Camping
Overnatning
Hytter
Campinghytter tæt på Billund for familier, der gerne vil holde ferie i rolige omgivelser i Sydjylland. Holme Å Camping, der ligger nær Hovborg, og er en børnevenlig og populær campingplads med alle moderne faciliteter. Her er plads til både telte, campingvogne og autocampere. 
Adresse

Torpet 6

6682 Hovborg

Kontakt

E-mail:info@holmeaacamping.dk

Telefon:75396777

Vi har 10 campinghytter med god plads og indretning. Hytterne er i forskellige størrelse og antal sovepladser, og de har alle eget toilet og køkken. Nogle af hytterne har eget badeværelse. 

Holme Å Camping er en hyggelig familiecampingplads med mange gode faciliteter til familien, der ønsker hygge og samvær, aktiviteter og afslapning i rolige omgivelser på ferien. Her er opvarmet udendørs swimmingpool, legeplads med hoppepude, mooncars, bold- og beachvolleyområde. Det er gratis for campingpladsens gæster at bruge pool og legeplads. Faciliteterne er alene for pladsens gæster.

Campingpladsens kiosk tilbyder frisk brød, is og take away-mad. Det er også her du finder den digitale  turistinformation og papirbrochurer om oplevelsesmuligheder i området. I løbet af sommeren arrangerer værtsparretaktiviteter for campingpladsens gæster

Tæt ved Holme Å Camping ligger naturperler som Holme Å, tre store plantager, Danmarks største dyrehave, de specielle Københavnerplantager, og området rummer mange stier og muligheder for gåture og cykelture. Holme Å og den nærliggende put-and-take-fiskesø giver mulighed for forskellige fiskeoplevelser på jeres campingferie. Holme Å Camping ligger lige op ad Kyst til Kyststien, en 130 km vandresti på tværs af Jylland. Naturstierne omkring Holme Å Camping rummer også en Kvalitetsvandresti. Skovene, heden og åen byder på helt særlige naturoplevelser og et mangfoldigt dyre- og planteliv. Det er her, du kan komme tæt på odder, bæver og kronvildt.

Holme Å Camping ligger i Sydjylland - midt mellem Billund, Ribe, Kolding og Esbjerg, som byder på mange oplevelser. Den børnevenlige campingplads ligger ca. 20 km syd for Grindsted.

Campingpladsen ligger i den lille by Hovborg, hvor der er mulighed for at købe dagligvarer i Brugsen, ca. 0,5 km i gå afstand fra pladsen.

Holme Å Camping har også åbent i vintersæsonen, dvs. mellem efterårsferie (uge 42) og påske. Vil I være på campingferie i den periode, skal I melde jeres ankomst hos os inden ankomst.

Adresse

Torpet 6

6682 Hovborg

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation