Holme Å Camping, 20 km syd for Billund

Holme Å Camping, Hovborg

Foto: Visit Vejen Turistinformation
Overnatning
Campingpladser
Hold ferie med familien i naturskønne og rolige omgivelser i Sydjylland. Holme Å Camping, der ligger i udkanten af Hovborg, ca. 20 km. syd for Billund, er en populær og børnevenlig campingplads med alle moderne faciliteter. Her er plads til både telte, campingvogne, autocampere og 10 campinghytter til leje.
Adresse

Torpet 6

6682 Hovborg

Kontakt

E-mail:info@holmeaacamping.dk

Telefon:75396777

Campingpladsen Holme Å Camping er en rolig familieplads med mange gode faciliteter til familien, der ønsker hygge og samvær, aktiviteter og afslapning i rolige omgivelser på ferien. Her er opvarmet udendørs swimmingpool, legeplads med hoppepude, mooncars, bold- og beachvolleyområde. Det er gratis for campingpladsens gæster at bruge pool og legeplads. Faciliteterne er alene for pladsens gæster.

Campingpladsens kiosk tilbyder frisk brød, is og take away-mad. Det er også her du finder digital turistinformatin og brochurer med oplevelser i området. Værtsparret arrangerer i løbet af sæsonen mange aktiviteter for campingpladsens gæster

Tæt ved Holme Å Camping ligger naturperler som Holme Å, tre store plantager, Danmarks største dyrehave, de specielle Københavnerplantager, og området rummer mange stier og muligheder for gåture og cykelture. Holme Å og den nærliggende put-and-take-fiskesø giver mulighed for forskellige fiskeoplevelser på jeres campingferie. Holme Å Camping ligger lige op ad Kyst til Kyststien, en 130 km vandresti på tværs af Jylland. Naturstierne omkring Holme Å Camping rummer også en Kvalitetsvandresti. Skovene, heden og åen byder på helt særlige naturoplevelser og et mangfoldigt dyre- og planteliv. Det er her, du kan komme tæt på odder, bæver og kronvildt.

Holme Å Camping ligger i Sydjylland - midt mellem Billund, Ribe, Kolding og Esbjerg, som byder på mange oplevelsesmuligheder. Den børnevenlige campingplads ligger ca. 20 km syd for Grindsted.

Campingpladsen ligger i den lille by Hovborg, hvor der er mulighed for at købe dagligvarer i Brugsen, ca. 0,5 km i gå afstand fra pladsen.

Holme Å Camping har også åbent i vintersæsonen, dvs. mellem efterårsferie (uge 42) ig og påske. Vil I være på campingferie i den periode, skal I melde jeres ankomst hos os inden ankomst.

Adresse

Torpet 6

6682 Hovborg

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation