Refborg

Gourmetbutik Refborg

Foto: VisitBillund
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Buen 6

7190 Billund

Kontakt

E-mail:mail@refborg.dk

Telefon:+45 7533 2633

Website

refborg.dk

Refborg Gourmetbutik i Billund
I butikken sælger vi delikatesser indenfor både mad- og drikkevarer, samt udvalgt brugskunst, som vi også selv har brugt som interiør i REFBORG.

Udvalg
Vin fra de bedste vinhuse, specialøl fra Jacobsen og Nicolas Vahé, Naturfrisk sodavand, Søbøgaard saft, is fra Skarø, kaffe fra Møns kaffehus (fra 15.6.), te fra Kronborg (fra 15.6.), pålæg fra de bedste slagtere, Hopballe Mølle kyllinger, garanti mørt kød fra specialkvæg, specialoste, lakrids fra Amerelli, chokolade og Lakrids fra PR, cholade lækkerier fra Summerbird, gourmet-delikatesser fra Nicolas Vahé og Lie Gourmet, brugskunst fra House Doctor, Bloomingville og Muubs, samt mange andre varer. En række af varerne vil være økologiske. Andre er bare blandt de bedste i deres kategori. Kig ind. Der kommer hele tiden nye varer i butikken.

Smagsprøver og smagegaver
I butikken vil der altid være smagsprøver, så du kan prøvesmage, hvorfor vi synes, vi har de bedste varer i gourmetbutikken. Og vi laver gerne en gavekurv, så du kan give de gode varer videre til dine nærmeste.

Ta'-med-retter
I butikken kan du også altid vælge mellem et par gode salater og nogle lækre retter, som du kan tage med dig til frokost eller aften. Se udvalget i butikken.

Drikkepause
Vi har vi lavet et lille hyggeligt hjørne, hvor du kan holde en pause blandt alle gourmet- delikatesserne. Rancillo er en af de bedste kaffemaskiner, du kan få. Den har vi købt, så du kan få byens bedste kaffe. Er du mere til en kold sodavand, en skøn kop te, en specialøl eller et godt glas vin, så serverer vi ligeså gerne det. Du kan også nyde et stykke hjemmebag eller en delikatesse, som du lige har købt i butikken.

Vi ses i butikken.

Adresse

Buen 6

7190 Billund

Facilities

Delikatesser

Sidst opdateret af