GIVSKUD ZOO

Tag på safari i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i egen bil og få det hele med. Gå på opdagelse til fods og mød gorillaer, elefanter og ulve, og slut dagen af med en tur på en af de store legepladser.

Nyd en vildt god dag i GIVSKUD ZOO. Her kan I køre på safari i jeres egen bil eller tage med en af GIVSKUD ZOOs safaribusser. Kom helt tæt på dyrene og kør bl.a. ud over de afrikanske savanner, hvor næsehornene holder til, og hvor giraffer og zebraer krydser vejen lige foran jer.

Fortsæt ind i løvernes territorium og mærk gyset, når de store katte lister rundt lige uden for jeres bil. Tag også en hyggelig gåtur imellem safariturene og mød zoo-dyrene bl.a. edderkopaber, gorillaer, kæmpeoddere og brillebjørne, som kan opleves i Europas største brillebjørneanlæg.

GIVSKUD ZOO har også Danmarks største dinosaurudstilling. Her er 50 forskellige dinosaurer i naturlig størrelse – lige fra den allerstørste planteæder på omkring 40 meter til den dødsensfarlige kødæder Tyrannosaurus Rex.

I 2020 kan du opleve GIVSKUD ZOOs helt nye bongoanlæg, hvor de sjældne antiloper pusler rundt mellem træer og buske.

Anlægget er etableret i forbindelse med en ny sti og gangbro, der binder parken sammen, så det nu er muligt at gå hele vejen rundt i GIVSKUD ZOO – en tur på godt seks kilometer. 

Glæd jer også til at opleve parkens særudstillinger ”Tilbage til istiden”, ”PlastikPlaneten”, ”Inspiratorium” og ”Dødens Hytte”.

Udover mange spændende dyreoplevelser byder GIVSKUD ZOO også på leg, hygge og nærvær for store og små. Nyd parkens små oaser og lad børnene boltre sig på de store legepladser – blandt andet kan de prøve kræfter med det ni meter høje legetårn ”Skywalk” - så kan forældrene også selv slappe af.

Parken ligger tæt på motorvejen mellem Vejle og Herning, kun 20 minutters kørsel fra Billund og Vejle.

Se parkens åbningstider her.