skip_to_main_content

Expert & Punkt1 Grindsted

Rådgivning af experter
I Expert Grindsted tør vi godt kalde os selv for experter. Vi har ikke kun enorm faglig viden. Vi er også, hvis vi selv skal sige det, rigtig gode til at tage hånd om vores besøgende. Vi kan ganske enkelt godt lide at hjælpe vores kunder med at finde det elektronikprodukt, der passer til behovet. Vi er klar til at hjælpe dig og ser frem til dit besøg i Expert & Punkt1 Grindsted.

Kom forbi Expert & Punkt1 Grindsted
Vores butik er 550 m2, vi har masser af parkeringspladser, eget værksted og et stærkt team, der står klar til at hjælpe dig. Vi har et enormt udvalg af produkter fra blandt andre B&O og vores afdeling med pc’er og Mac er omfattende. Der er nok at komme efter i Expert & Punkt1 Grindsted og vi glæder os meget til at få besøg af dig.

Når du kigger ind til Expert & Punkt1 Grindsted, står vi klar med rådgivning og hjælp på alle områder. Udover at hjælpe dig med valget af produkter, tilbyder vi også ekstra services. Blandt andet Expert Extra, hvor vi har tilknyttet en montør, der kan komme ud til dig og hjælpe med montering og installation af dine nye produkter.

Vi ser frem til at hilse på dig i Expert & Punkt1 Grindsted.