Expert Grindsted

Foto: VisitBillund
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Nørre Torv 1

7200 Grindsted

Kontakt

Telefon:+45 7532 2444

Website

Expert

Rådgivning af experter
I Expert Grindsted tør vi godt kalde os selv for experter. Vi har ikke kun enorm faglig viden. Vi er også, hvis vi selv skal sige det, rigtig gode til at tage hånd om vores besøgende. Vi kan ganske enkelt godt lide at hjælpe vores kunder med at finde det elektronikprodukt, der passer til behovet. Vi er klar til at hjælpe dig og ser frem til dit besøg i Expert Grindsted.

Kom forbi Expert Grindsted
Vores butik er 260 m2, vi har masser af parkeringspladser, eget værksted og et stærkt team, der står klar til at hjælpe dig. Vi har et enormt udvalg af produkter fra blandt andre B&O, Loewe og vores afdeling med pc’er og Mac er omfattende. Der er nok at komme efter i Expert Grindsted og vi glæder os meget til at få besøg af dig.

Når du kigger ind til Expert Grindsted, står vi klar med rådgivning og hjælp på alle områder. Udover at hjælpe dig med valget af produkter, tilbyder vi også ekstra services. Blandt andet Expert Extra, hvor vi har tilknyttet en montør, der kan komme ud til dig og hjælpe med montering og installation af dine nye produkter.

Vi ser frem til at hilse på dig i Expert Grindsted.

Adresse

Nørre Torv 1

7200 Grindsted

Facilities

Interiør/dekoration

Sidst opdateret af