Gå til indhold
©  Foto:

Billund Trav

Legemuligheder!
På Billund Trav bydes der på masser af muligheder for de yngste. Udendørs har vi to legepladser med mulighed for opsyn fra tilskuerpladserne. Der findes gynger, rutsjebane, sandkasser samt mulighed for boldspil. Indendørs er der flere LEGO byggeborde, hvor de yngste kan udfolde deres kreative evner, mens mor og far hygger sig med en lækker menu i vor panoramarestaurant samt spiller på de flotte heste. 

Besøg staldene!
De flotte heste kan beses på nærmeste hold ved rækværket, og I er også velkommen til at aflægge staldene et besøg (dog ifølge med voksne).

Der er som altid gratis entré på Billund Trav. 

Der er løb på udvalgte onsdage, torsdage og søndage. Se sæsonplanen øverst i højre hjørne eller på www.billundtrav.dk


Mad & Drikke på Billund Trav
Der er fine muligheder for at noget at spise og drikke på Billund Travbane.

Nyd lækker middag eller buffet med smuk udsigt over ovalen. I Restaurant Tarok kan du med panoramaudsigt nyde veltilberedt mad af gode og friske råvarer serveret af veloplagte tjenere. Menuen varierer fra løbsdag til løbsdag og kan ses på Billund Travs hjemmeside op til løbsdagen.

Cafeteriaet i hovedbygningens mellemste etage sidder du tæt ved målstregen og har direkte udgang til tilskuerpladserne. Her kan du købe pølser, pommesfritter, is m.v. samt varme og kolde drikke. Der er også mulighed for at spille i totalisatoren. Det er også her, at vores legehjørne for børn ligger.

Vil du nyde din mad og drikke i nærheden af staldene, er Café Staldsvinget et besøg værd.