Overnat på LEGOLAND Holiday Village

Overnatning i børnehøjde

Uanset om I ønsker at bo på hotel, kro, B&B, campingplads etc., så finder I det i Billund. I Billund området er der nemlig masser af overnatningsmuligheder. Alt efter hvad humøret og feriebudgettet lægger op til, findes der et hyggeligt sted at overnatte for alle i Billund området.

Hoteller

Billund har mange hoteller - alle af højkvalitet og tæt på områdets oplevelser. Nogle er endda tematiseret og indrettet specielt efter børnenes smag. Alle hotellerne i Billund-området har børnevenlige aktiviteter eller legepladser.

Find jeres hotelovernatning i Billund

Feriehuse

Et feriehus er et godt valg, når familien skal på ferie sammen. Her er I stadigvæk sammen, når de større børnene leger, mens de yngste skal sove og de voksne slapper af efter en dag fuld af gode ferieoplevelser. Udvalget er stort, uanset om I vælger at bo helt tæt på Billund eller lidt længere væk, og her er noget for enhver smag, lige fra små hyggelige feriehuse til store poolhuse.

Læs mere om de mange feriehuse her

Lalandia feriecenter 

Et feriecenter er en heldig kombination af et hotel og et feriehus og den idelle ramme for en vellykket familieferie. Her er både rum for afslapning og aktivitet - for privatliv og muligheder for at møde nye venner og legekammerater. I Billund kan vi prale med Skandinaviens største oplevelses- og feriecenter Lalandia med masser af aktiviteter for både store og små.

Læs mere om Lalandia i Billund

Ta' på camping 

Vælger I campingferie er der med garanti dømt nye legekammerater til familiens børn og nye venner til familiens unge - ja faktisk kan det næsten være et problem med denne ferieform, at man kun ser børnene, når de er sultne, men børnene selv sætter helt sikkert pris på det frie liv. I Billund kommune har vi dejlige campingpladser med masser af aktivitet for familiens yngste medlemmer. I kan campere i Billund, Grindsted, Sdr. Omme og Vorbasse.  

Se hvor du kan holde campingferie i Billund

Bed & Breakfast

Et alternativ til at bo på hotel, er at overnatte hos en lokal udlejer i en ferielejlighed eller et bed & breakfast. I Billund området findes der mange muligheder for privat indkvartering - i hytter, lejligheder, værelser eller huse - det er op til jer. Høj kvalitet og kort afstand til områdets aktiviteter kendetegner de private indkvarteringssteder i Billund. Så har I lyst til at bo i en velindrettet lejlighed med aktivitetsmuligheder og natur udenfor døren, så er privat indkvartering måske noget for jer.

Se listen over Bed & Breakfast steder i og omkring Billund

Vandrerhjem

Vandrerhjem er en billigere form for overnatning. I Billund finder du et vandrerhjem i særklasse og uden dets lige i hele Danmark. Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfuld ferieby for hele familien med vandrerhjem, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov. LEGOLAND Holiday Village har en række spændende familieværelser, hvor du kan bo som pirater - du kan endda spise som en i restauranten Pirate's Inn. Her serveres der lækker morgen- og aftenbuffet til sultne pirater hver dag. Området byder på mange aktiviteter og faciliteter, bl.a. en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb.

Danhostel Grindsted-Billund kan alle overnatte til en rimelig pris. Danhostel Grindsted ligger i rolige omgivelser, tæt på Grindsted midtby med caféer og butikker indefor gåafstand. Bussen stopper næsten lige udenfor døren, så turen frem og tilbage til f.eks. LEGOLAND, Lalandia, Billund Airport og områdets andre aktiviteter er ganske simpel. På Danhostel Grindsted er der mulighed for overnatning i fællesrum eller på private værelser. Det er også mulighed for at lave mad i vandrerhjemmets køkken, men I kan også bestille morgenmad.

Læs mere om vandrerhjem i Billund

 

Handicapvenlig overnatning

I Billund finder du masser af muligheder for dig, der har nogle helt særlige behov til din overnatning.

Ikke alle steder er tilpasset med ramper, elevatorer og specielle værelser, men her finder du en oversigt over de handicapvenlige værelser og lejligheder i vores område.

Se oversigten over handicapvenlig overnatning

Del denne side

Temaværelser på Hotel LEGOLAND

Temaværelse på Hotel LEGOLAND

På Hotel LEGOLAND kan du bo som en prinsesse, pirat, ridder, eventyrer eller sammen med veninderne fra LEGO Friends - du bestemmer. 

Læs mere om overnatning på Hotel LEGOLAND her.

Feriehus i Lalandia

Feriehus i Lalandia

I Lalandia Billund kan hele familien bo i et moderne feriehus.

Læs mere om overnatning i Lalandia Billund her.

LEGOLAND Billund er børnenes yndlingsland

Billund for børn

Er du klar til super seje oplevelser i børnehøjde? Du kommer med garanti til at hvine, gyse og grine. Hils på pingvinerne i LEGOLAND, hop i bølgen blå i Lalandia Aquadome og oplev dyrenes forunderlige verden i GIVSKUD ZOO.