Oplevelser for børn i Billund

Billund er Børnenes Hovedstad. Derfor er det bare lidt sjovere at være barn her. Det er faktisk også sjovere at være voksen - hvis altså du tør at være barn for en stund. På siderne her finder I en række forslag til masser af sjove aktiviteteter, børnevenlige overnatningssteder og restauranter. Og med attraktioner som LEGOLAND®, Lalandia® og GIVSKUD ZOO er det nok at give sig til. 

Børnenes Hovedstad er Billund

Mest for børn

Er du klar til super seje oplevelser? Hils på pingvinerne i Polar Land i LEGOLAND® og se (næsten) hele verden i LEGO® klodser. I Lalandia Aquadome er der masser af vand og sjove rutsjebaner. I det flotte LEGO® House kan du få en helt unik LEGO® oplevelse, som du ikke kan få andre steder.

LEGOLAND®

Behøver ingen nærmere præsentation og er klart et must for både voksne og børn, der kommer bare i nærheden af Billund! 

Billunds vandland - Lalandia

Lalandia Billund

Besøg en verden fuld af leg i Skandinaviens største ferie- og oplevelsescenter. Nyd det tropiske klima i det gigantiske Aquadome med vandaktiviteter i alle afskygninger og masser af sjov for både store og små.

LEGO House

LEGO® House - en attraktion i verdenklasse!

Er du klar til en unik LEGO® oplevelse, som du ikke finder andre steder i hele verden?

I LEGO House møder du millioner af LEGO klodser og masser af legemuligheder. Programmér robotter i Robo Lab. Lav din egen film i Story Lab. Byg flotte fisk i Fish Designer og se dem komme til live i det digitale akvarium. Det og meget mere møder dig i det 12.000 m2 store LEGO House

Hvad skal I lave?

Når I har fundet ud af, hvor I vil bo, skal I ud at opleve ferien i Billund - og der er nok at gå i gang med. I kan lade jer inspirere af de mange muligheder eller kom forbi VisitBillund turistinfo og få et godt råd.

Oplev historien blive levende på Karensminde ved Grindsted

Museumsgården Karensminde

Oplev det aktive landbrugsmuseum Karensminde. Her drives landbrug som i 1920-1950. Sommeren igennem er der spændende aktiviteter for hele familien - besøg værkstederne, dyrerne i staldene eller ta' en tur rundt i skoven i hestevogn. 

Aktiv i ferien

Skal der sved på panden og brændes krudt af i ferien, kan I finde cyklerne frem og begive jer ud i landskabet eller prøve en skattejagt med GPS. I kan også tage et spil minigolf, en forfriskende dukkert eller bare tage på opdagelse i naturen.

Ta' cykel med på ferie i Billund

På cykel i Billund

Vind i håret, sol i ansigtet - er der noget bedre end en cykeltur? VisitBillund har tilrettelagt syv cykelruter, så hele familien på fineste vis kan opleve Billund-området på to hjul.
Lalandia Billund

Minigolf eller fodboldgolf

Udfordr familien i et spil minigolf eller fodboldgolf! Der er ikke mindre end tre minigolfbaner og to fodboldgolfbaner i Billund-området.

LEGOLAND Billund Resort Be Happy Pass

Be Happy Pass

Ét kort - mange fordele!

Børnenes Kvarter

Børnenes kvarter er et mødested og legeplads i Billund.

Kom og oplev dette dejlige område.