Minigolf i Lalandia Billund

Minigolf og fodboldgolf i Billund

Udfordr familien i et spil minigolf

Der er ikke mindre end tre minigolfbaner i Billund og Grindsted - to udendørs og en indendørs - så dårligt vejr er ingen undskyldning.

I Grindsted ligger minigolfbanen ved Lyng Bowl, så udover et spil minigolf, kan I også dyste på bowlingbanen. I Billund kan hele familien tage en runde i Lalandias indendørs minigolfanlæg, som byder på 12 huller og masser af dekorative og spændende udfordringer og bunkers. De mange forskellige baner appellerer til forskellige skudteknikker, og er en udfordring for selv garvede og rutinerede minigolfspillere.

På den anden side af gaden, 200 meter fra LEGOLAND Holiday Village, ligger Billunds udendørs minigolfbane, som også indbyder til sjov og spænding - specielt på en dejlig sommerdag. Banen er fornylig lagt om og renoveret, så det nu også er muligt at tage et spil på en oplyst bane om aftenen. Banen ejes af Billund Y's Men's Club og overskuddet fra banen går hvert år til lokalt og internationalt ungdomsarbejde.

Fodboldgolf = fodbold + golf

Blot 10 minutters kørsel fra Billund, finder du tre spændende fodboldgolfanlæg. Fodboldgolf er en sjov kombination af golf, fodbold og minigolf.  Mor, far og børn kan være med, og I behøver ikke at have kendskab til foldbold eller golf.

Fun and Action Fodboldgolf i Hejnsvig er et flot 18 hullers fodboldgolfanlæg til den aktive familie. Vandel Fodboldgolf ligger i et naturskønt område på den gamle Vandel Flyveplads. Her er de 18 huller etableret i tre højdeniveauer, så der er udfordringer for alle. Filskov Kro Fodboldgolf har de helt perfekte rammer til at kunne afholde dit næste arrangement. Anlægget består af 2 toptrimmede 18 hullers fodboldgolfbaner fordelt over et 5,6 hektar stor område.

Fodboldgolf er en god måde at være aktiv på i ferien, opleve naturen, være sammen med familien og frem for alt have en sjov oplevelse.

Del denne side

Andre aktiviteter i Lalandia

Prøv Lalandias multibane lige uden for feriecentret, som giver nærmest uendelige muligheder for aktiv familiehygge. Her kan børn og voksne blandt andet spille fodbold, håndbold og basket.

På cykel i Billund

På cykel omkring Billund

Området omkring Billund byder på flere spændende cykelruter. Med et varieret landskab, fra åbne marker til tæt skov, og mange fantastiske attraktioner undervejs, er der noget at se og opleve uanset hvor du cykler hen.