Kunsthåndværk og specialiteter

Hapa Fashion Textiles

Hapa er en pragtfuld brugskunstforretning, der ligger på en skøn nedlagt landbrugsejendom, som er sat flot istand. Her finder du brugskunst, små nips og hyggelig ting, special øl, vine samt delikatesser. 

Billund Bryghus - Dansk Mjød

Hos Billund Bryghus fremstilles der mjød, som vikingerne drak det. Langt de fleste tror, at mjød er en slags øl fra gamle dage, men faktisk er mjød en slags vin - honningvin for at være præcis. Der er altid mulighed for at smage vikingernes drik. Udover mjød, byder Billund Bryghus på et hav af specialøl, vine, olier, eddikker, chokolade samt andre specialiteter. Billund Bryghus producerer også sennepper - blandt andet en mjødsennep.  

Beth Baun

I interiørbutikken Beth Baun finder du en masse spændende brugskunst, boligtekstiler, lys, lamper, sengetøj, smykker og en masse andre hyggelige og sjove ting til hjemmet. Butikken er under konstant forandring, så du altid finder nye spændende varer. Over alt i forretningen bliver du mødt af Dorthe Værnhøjs glade og farverige malerier og kunstværker. 

Del denne side

Hapa

Hapa

Billund Bryghus - Dansk Mjød

Billund Bryghus - Dansk Mjød

Beth Baun

Beth Baun

Skulpturpark Billund

Natur og kultur i Skulpturpark Billund

Oplev spændende skulpturer i fri natur i Skulpturpark Billund. Skulpturparken er en skøn oase midt i Billund og byder på oplevelser for både store og små.