Familieferie i Billund

VisitBillund byder velkommen til Børnenes Hovedstad og LEGO klodsens hjemby.
Billund-området byder på natur, kultur, byliv og attraktioner i børnehøjde. I Billund venter super sjove oplevelser for hele familien i LEGOLAND, Lalandia Aquadome, Givskud Zootopia samt i naturen og byerne.
VisitBillund er din informationskilde til gode overnatningssteder, spændende oplevelser, lækre restauranter, shopping og alt andet du har brug for, når du skal planlægge din familieferie til Billund.

LEGOLAND Billund er børnenes yndlingsland

Billund for børn

Er du klar til super seje oplevelser i børnehøjde? Du kommer med garanti til at hvine, gyse og grine. Hils på pingvinerne i LEGOLAND, hop i bølgen blå i Lalandia Aquadome og oplev dyrenes forunderlige verden i GIVSKUD ZOO.

Mød os og vores mobile turistinformation

Vi møder dig hvor du er - Få aktuelle og lokale informationer, mens du er på opdagelse i Billund 

I højsæsonen 2019 kører vores lille mobile turistinformation for 2. år i træk.

Kørselsperioden: 1. Juli - 31. August / Alle ugens dage kl. 10.00 - 16.00 

Hold øje med os v/ indgangsarealerne til LEGOLAND, LEGO House og Lalandia

Kontakt os på: 25 55 77 78 eller visitbillun... 

Få lækre pandekager ved Kvie Sø

Spis godt i Billund

Få en kulinarisk oplevelse på en af kroerne eller restauranterne på Billund-egnen eller stil den lille sult på en hyggelig café.

Torvet i Grindsted

By, kunst og kultur

Sin størrelse til trods, byder Billund-området både på gode shoppingmuligheder, spændende kunst og kultur samt oplevelser for det mere modne publikum.

Billund er også sjove naturoplevelser

Ud i naturen

Vejret i Danmark kan være svært at forudsige. Men ét er sikkert - i og omkring Billund finder du nogle skønne naturområder og -oplevelser. Hop på cyklen, pak fisketasken eller find vandrestøvlerne frem - og husk kameraet.

Download VisitBillund app'en til din ferie

Med VisitBillund app'en på din mobil, har du altid sjove oplevelser, gode overnatnings- og spisesteder samt aktuelle events indenfor rækkevide under dit besøg i Billund området.

Scan QR-koden og download appen.